KEDVES URAM!

Szerző: | VÁLTOZÓKOR

Ezt jobb ha tudja a változókorról!

Ilyenkor nőnapon a férfiak virággal, apróbb ajándékokkal kedveskednek – már aki – a nőnek, akit szeretnek, aki fontos a számukra. Ez egy szép gesztus. A hölgyeknek ez kétséget kizáróan jól esik, de – talán nem nagy baj, ha mindannyiunk nevében mondom – a nők a figyelmességnek, a tiszteletnek és a megértésnek jobban örülnek, főleg ha azt az év minden napján megkapják. Mivel ez egy változókorról szóló weboldal – ahogy a nevében is benne van – a nőnapról ezen a helyen a változókor viszonylatában esik szó (egy kicsit vicces formában). Szóval…

Kedves Uram!

ELŐSZÖR IS…

Kezdjük az alapokkal: A változókor egy állapot, nem betegség és nem hiszti! A csaj nem bolondult meg! Az olyan kifejezéseket, mint a „banyakór” pedig felejtsd el!

A mélyebb megértéshez ajánlott irodalom itt található: Változókor

TERVEZZ HOSSZÚ TÁVRA!

A változókor nem az az esemény, ami egy borongós tavaszi délutánra esik! Kapaszkodj meg! A változókor egyes esetekben akár 8-10 évig is eltarthat. S ha eddig nem tudtad volna elárulom, hogy szakaszai is vannak! Ez az egész a perimenopauzával kezdődik, ami átlagosan 4-6 éves időszakot jelöl. Ezt követi a menopauza (utolsó menstruáció) és a rá következő menzesz nélküli 12 hónap. Ez jelenti ugyanis azt, hogy a menopauza bekövetkezett. Ettől a jeles naptól posztmenopauzáról beszélünk, de a változókor lecsengéséhez még 2-3, vagy akár 5 évre is szükség lehet.

Bővebb információt itt találsz: A változókor szakaszai

Szóval, ha olyan férfi vagy, akinek komolyak a szándékai és hosszú távra tervezel, akkor jó helyen jársz! A változókort illetően huzamosabb időszakra kell berendezkedned, de legalább nem lesz unalmas!

KÉSZÜLJ EGY VALÓDI KIHÍVÁSRA!

Szereted a kihívásokat? Akkor a párod változókora igazán neked való! Hidd el, ez jobb, mint egy extrém sport! Sosem tudhatod, hogy mit hoz a holnap! A változókor ugyanis közel 50 tünettel jár – ami egyénenként is meglehetősen nagyszámú kombinációban fordulhat elő – tehát van miből válogatni! Arról nem is beszélve, hogy némelyiket meglehetősen nehéz kezelni. Itt csak a legáltalánosabbakat említem: fejfájás, hőhullám, hangulatzavar, éjszakai izzadás, alvászavar, fáradékonyság, kedvetlenség, szorongás, hüvelyszárazság, feledékenység, ingerlékenység, önértékelési zavar, libidó csökkenés, stb.

A változókori tünetekről itt többet is megtudhatsz: Változókori tünetek

Na, mit szólsz? Ugye izgalmas? …és a legjobb rész még hátra van!

LESZ ALKALMAD BEDOBNI MAGAD!

Mindezt a fantasztikus élményt nem csak a párod élvezheti! Ha a tüneteket nem is érezheted közvetlenül – ez sajnos a hölgyek kiváltsága – azért alaposan kiveheted a részed bennük!

  • Ha mondjuk a párod épp hangulatingadozással küzd, akkor húzd elő a bölcs indiai gurut és megértéseddel, kedvességeddel, toleranciáddal átsegítheted a rázósabb napokon.
  • Vagy ott van az önértékelési zavar. Ekkor van igazán szükség a lovagiasságodra! Most aztán elhalmozhatod szíved hölgyét a bókjaiddal, apróbb meglepetésekkel, figyelmességekkel a tenyereden hordozhatod, hogy megerősítsd ellenállhatatlan nőiességében.
  • Amikor szíved választottját tanácstalanság, szorongás és kétségek gyötrik akkor válhatsz igazán alfa hímmé, erős, támaszt nyújtó oszloppá, aki mindig tudja, hogy mit akar és van bátorsága cselekedni.
  • Ha szexről van szó, de neki valamiért nincs hozzá kedve, az kiváló alkalom, hogy előhívd a benned lévő csábítót. Légy igazi Casanova és hódítsd meg a NŐT! Vedd le a lábáról és vesd be az összes létező pozitúrát, amit a Káma Szutrából tanultál!

Na, akkor benne vagy? Ha igen, akkor talpig férfi vagy! …és egy igazi ajándék a Nőnek, ha ebben az embert próbáló időszakban mellette állsz és törődsz vele.

Legyél képben, legyél naprakész!

Töltsd le az ingyenes anyagainkat!

Nézz szét az ingyenes anyagaink között és válogass közöttük kedvedre.

  • Tedd próbára a tudásod online tesztjeink segítségével
  • Hasznosítsd a letölthető tanulmányokban leírtakat. 

Kérj értesítést a legfrissebb bejegyzésekről

Iratkozz fel a heti értesítőre,
hogy le ne maradj az újdonságainkról.

CSATLAKOZZ!
Változókor Klub Társalgó

Nincs senki, akivel beszélhetnél?
Nem értenek meg?
Vagy egyszerűen csak szeretnél egy elfogadó közösség tagja lenni?

Csatlakozz a Változókor Klub Társalgó zártkörű Facebook közösséghez!

Ez egy zárt csoport, ahol mi nők egymás közt vagyunk.
Itt kibeszélheted a változókorral kapcsolatos nehézségeidet, választ kaphatsz a kérdéseidre és számíthatsz nőtársaid támogatására.

Facebook