0%

MI A KALCIUM SZEREPE A SZERVEZETBEN?

Correct! Wrong!

A KALCIUM CSAK A FELNŐTT NŐK SZÁMÁRA FONTOS.

Correct! Wrong!

HA A SZERVEZET NEM KAP ELEGENDŐ KALCIUMOT A TÁPLÁLKOZÁSSAL, AKKOR A CSONTOKBÓL VONJA EL A SZÜKSÉGES MENNYISÉGET.

Correct! Wrong!

MILYEN BETEGSÉG AZ OSTEOPOROSIS?

Correct! Wrong!

A FELNŐTTKORI CSONTOK ÁLLAPOTÁT NAGYMÉRTÉKBEN MEGHATÁROZZA A 18 ÉVES KOR ELŐTT FOGYASZTOTT KALCIUM MENNYISÉGE.

Correct! Wrong!

A CSONTOK SZILÁRDSÁGA TESTEDZÉSSEL IS MEGÓVHATÓ. EHHEZ A LEGMEGFELELŐBB MOZGÁSFORMA:

Correct! Wrong!

A KÁLCIUM FELSZÍVÓDÁSÁHOZ SZÜKSÉGES VITAMIN:

Correct! Wrong!

A CSONTOK SZERKEZETE 40 ÉVES KOR UTÁN VESZÍT SŰRŰSÉGÉBŐL.

Correct! Wrong!

A KALCIUM TERMÉSZETES FORRÁSAI:

Correct! Wrong!

AZ AJÁNLOTT NAPI KALCIUM BEVITEL 51-70 ÉVES KOR KÖZÖTT:

Correct! Wrong!

KALCIUM SZÜKSÉGLET TESZT
LAIKUS
Az eredményeid alapján úgy tűnik, van még mit tanulnod a változókorról. Az ismereteidet bővítheted a Változókor Klub weboldalon található bejegyzésekkel. Ennek az oldalnak éppen az a célja, hogy tájékoztassa a nőket a változókorral kapcsolatos tudnivalókról, ezáltal segítse a tünetek enyhítését és hozzájáruljon az egészséges és minőségi időskor megéléséhez. Kérlek, ajánld az oldalt a barátnőid figyelmébe, akikről úgy gondolod, hogy hasznukra válna.
TÁJÉKOZOTT
A válaszaid alapján látszik, hogy eddig is foglalkoztál már a változókorral. Az ismereteidet tovább bővítheted a Változókor Klub weboldalon található bejegyzésekkel. Ennek az oldalnak éppen az a célja, hogy tájékoztassa a nőket a változókorral kapcsolatos tudnivalókról, ezáltal segítse a tünetek enyhítését és hozzájáruljon az egészséges és minőségi időskor megéléséhez. Kérlek, ajánld az oldalt a barátnőid figyelmébe, akikről úgy gondolod, hogy hasznukra válna.
PROFI
Gratulálok! Szép eredményt értél el. Ebből is látszik, hogy odafigyelsz magadra és fontos számodra az egészséges életmód, az egészséges öregedés. Kérlek, hogy térj vissza az oldalra később is és bővítsd a tudásod a változókorról. A Változókor Klub weboldalnak éppen az a célja, hogy tájékoztassa a nőket a változókorral kapcsolatos tudnivalókról, ezáltal segítse a tünetek enyhítését és hozzájáruljon az egészséges és minőségi időskor megéléséhez Kérlek, ajánld az oldalt a barátnőid figyelmébe, akikről úgy gondolod, hogy hasznukra válna.

Share your Results:

Facebook