NAP KÉRDÉSE 2019 KIHÍVÁS

Szerző: | LÉLEK, VÁLTOZÓKOR

Nagy fába vágtam/vágom a fejszém – ahogy mondani szokás. 2019. január 1-vel elindítok egy teljes éves kihívást, amit „NAP KÉRDÉSE” névre kereszteltem.
Ennek az a lényege – ahogy a címben is benne van – hogy minden nap felteszek egy kérdést, amire magamtól (is) választ várok. Igen, jól gondolod, ez 365 kérdést jelent. Ezeknek a kitalálása már önmagában is kihívás nekem. A válaszokról nem is beszélve…

Ha van kedved, Te is beszállhatsz!

Ehhez nem kell mást tenned, mint nyomon követni a Facebook vagy az Instagram oldalamat és várni a napi kérdést. Sokat nem kell rájuk várni, mert a kérdéseket minden reggel 7,00 órakor fogom kiposztolni, hogy akár munkába menet a buszon, vagy vonaton elgondolkodhass a feleleten. Ha reggel kevés az időd, akkor nap közben bármikor megnézheted és eltöprenghetsz néhány percig a válaszon.

Mi a célom a NAP KÉRDÉSE – kihívással?

Ezzel az egész kihívással az a célom, hogy egy pici időt szerezzek magamnak, neked. A fókuszt kívülről befelé irányítsam és segítsek egy kicsit abban, hogy kiszakadj – ha csak néhány percre is – a napi mókuskerékből.

Milyen kérdésekre számíthatsz?

Vannak kérdések, amelyek a gyerekkorodba repítenek vissza, vagy egy szép emlék felidézésére indítanak. Mások önvizsgálatra késztetnek, vagy a szokásaidra irányulnak. Vannak olyanok is, amelyek az álmok, vágyak rejtett birodalmába vezetnek, vagy az ízlésedet firtatják, esetleg a véleményedre kíváncsiak egy-egy mindenkit érintő, netán kényes témában. Szóval lesz itt minden, egy év hosszú idő!

A NAP KÉRDÉSE KIHÍVÁS 2019.

Mi a lényeg?

Ami lényeges: itt nincs jó vagy rossz válasz. Ez nem szintfelmérő vizsga, nem pontoz, nem értékel senki. Azért sem jár kerékbe törés, ha egyet-kettőt kihagysz. A kérdéseket magadban is megválaszolhatod, de velünk is megoszthatod a posztok alatti kommentben. Így akár egy jó kis beszélgetés is kialakulhat!

Csatlakozz!

Tarts velem és csatlakozz a Facebook vagy az Instagram oldalamhoz, amelyik neked tetszik. Mindkét felületen ugyan azokat a kérdéseket fogom megjeleníteni.

Akkor öveket bekapcsolni! Január 1-én indulunk!
Csatlakozz a Változókor Klubhoz és vegyél részt a kihívásban
!

Legyél képben, legyél naprakész!

Töltsd le az ingyenes anyagainkat!

Nézz szét az ingyenes anyagaink között és válogass közöttük kedvedre.

  • Tedd próbára a tudásod online tesztjeink segítségével
  • Hasznosítsd a letölthető tanulmányokban leírtakat. 

Kérj értesítést a legfrissebb bejegyzésekről

Iratkozz fel a heti értesítőre,
hogy le ne maradj az újdonságainkról.

CSATLAKOZZ!
Változókor Klub Társalgó

Nincs senki, akivel beszélhetnél?
Nem értenek meg?
Vagy egyszerűen csak szeretnél egy elfogadó közösség tagja lenni?

Csatlakozz a Változókor Klub Társalgó zártkörű Facebook közösséghez!

Ez egy zárt csoport, ahol mi nők egymás közt vagyunk.
Itt kibeszélheted a változókorral kapcsolatos nehézségeidet, választ kaphatsz a kérdéseidre és számíthatsz nőtársaid támogatására.

Facebook